Eerste consult – Orthodontiepraktijk Geldrop – Geldrop

Eerste consult

Een eerste afspraak bestaat uit een gesprek met de orthodontist. Tijdens dit gesprek worden de mogelijkheden bekeken en rekening houdend met uw wensen de eventuele behandeling besproken. Gezamenlijk wordt bepaald of er wel of niet zal worden gestart met de behandeling. Binnen onze praktijk vinden wij het erg belangrijk dat er vooraf een duidelijk advies wordt gegeven in een persoonlijk gesprek zodat het voor u duidelijk is hoe de eventuele behandeling eruit zal zien.

De website vergelijkmondzorg.nl geeft u een overzicht van de vergoedingen voor orthodontie vanuit de aanvullende verzekeringen (geldend voor 2023), ook voor volwassenen kunt u op deze website een overzicht vinden. Voordat eventueel vervolgafspraken worden gemaakt, worden de kosten van het onderzoek, m.b.t. de te plaatsen apparatuur en de behandelingskosten met u doorgenomen. Dit om u te informeren over alle aspecten van een orthodontische behandeling.

Voor het maken van een eerste afspraak kunt u het aanmeldingsformulier van de website invullen . Momenteel bestaat er een wachtlijst van ca. 4 tot 6 maanden. Na inschrijving krijgt u t.z.t. een uitnodiging toegestuurd.

De eerste afspraken worden op maandag, dinsdag, woensdag- en donderdagochtend gepland tussen 10:00 uur en 12:00 uur. U blijft, gedurende de eventuele verdere behandeling, onder begeleiding van dezelfde orthodontist met wie u het eerste gesprek voert.